Партньори

ПАРТНЬОРИ

 


Valentin Vasilev Photography - Сватбена и Семейна фотография

Казват, че човек е щастлив, когато прави каквото обича, а аз имам призванието да се убеждавам в това повече от 11 години. Щастлив съм и че от самото начало на творческия си път следвам един и същ креативен порив, с който черпя младоженци, абитуренти, деца и бебета, встъпващи в Свето Кръщение и техните родители и всички, които отбелязват големите моменти в живота с церемонии и тържества.

Естетиката ми ме води към улавянето на ярки моменти, които не обличам излишно в четки, натрапчив колорит и други бутони от разни програми. Стремя се да подбера моменти, които да разгарят у Вас пламък, отваряйки ги след години.

Нали това е смисълът?


Алекс Велчев - Сватбен фотограф

Повече от 10 години с вас в един от най-важните дни в живота ви!

Красиви цветове, уловени моменти, невероятни места, интересни хора, неподправени емоции, хипнотична атмосфера – всички онези детайли, които ще направят разликата и ще бъдат запечатани в снимките на вашата уникална сватбена история!

Щастлив съм и съм много развълнуван, че като сватбен фотограф мога да пресъздам красивите ви спомени, на които ще се наслаждавате до края на ​​живота си!!!