Партньори

ПАРТНЬОРИ

 


Valentin Vasilev Photography - Сватбена и Семейна фотография

Казват, че човек е щастлив, когато прави каквото обича, а аз имам призванието да се убеждавам в това повече от 11 години. Щастлив съм и че от самото начало на творческия си път следвам един и същ креативен порив, с който черпя младоженци, абитуренти, деца и бебета, встъпващи в Свето Кръщение и техните родители и всички, които отбелязват големите моменти в живота с церемонии и тържества.

Естетиката ми ме води към улавянето на ярки моменти, които не обличам излишно в четки, натрапчив колорит и други бутони от разни програми. Стремя се да подбера моменти, които да разгарят у Вас пламък, отваряйки ги след години.

Нали това е смисълът?


Алекс Велчев - Сватбен фотограф

Повече от 10 години с вас в един от най-важните дни в живота ви!

Красиви цветове, уловени моменти, невероятни места, интересни хора, неподправени емоции, хипнотична атмосфера – всички онези детайли, които ще направят разликата и ще бъдат запечатани в снимките на вашата уникална сватбена история!

Щастлив съм и съм много развълнуван, че като сватбен фотограф мога да пресъздам красивите ви спомени, на които ще се наслаждавате до края на ​​живота си!!!

 


Ние от MNS MEDIA сме професионалисти с опит и ясна визия. Повече от 30 години с усмивка, желание и добро настроение се грижим за нашите клиенти . Мисията ни е да уловим точния момент от всяка сцена и да го предадем в най-добрата му светлина. Вашите спомени и поръчки винаги ще бъдат наша отговорност!

Екипът на MNS винаги се старе да бъде иноватор за нови идеии и нови технологии. Нашата цел е да създаваме продукти с отлично качество и да предоставяме на клиентите си иновативни услуги в бързоразвиващия се свят на аудио-визуалните изкуства.


Кои сме ние ?
Двама приятели, които на първо място обичат фотографията и тя е неразделна част от нашият живот. Занимаваме се повече от 10 години с фотография. Както любимо хоби и в последствие като професионалисти. За нас най-голямата цел е да съхраним любимите моменти на нашите приятели и клиенти. Всичко в което се спускаме го правим с много любов, целеустременост и старание за изпипване и търсене на най-добрите кадри и моменти от събитието което заснемаме.


Екипът на видео.bg е на пазара от 2013 година и има зад гърба си много доволни клиенти. Ние обичаме да снимаме и го правим при всяка една възможност. Разполагаме със съвременна техника, с която можем да удовлетворим претенциите дори на най-взискателните клиенти. Работим основно в град Пловдив, но приемаме ангажименти и в други населени места от цялата страна. Снимаме всичко – лични и корпоративни празненства, концерти, музикални видео клипове, спортни събития и реклами. За да се запознаете с част от работата ни, можете да посетите видео галерията на сайта или страниците ни във Facebook, Instagram и Youtube. Очакваме да се свържете с нас!